En annorlunda valborg

Normalt så har vi traditionellt firande i Uppsala, eller ja inte helt traditionellt, men picknick, forsränning, gå runt bland marknadsstånd och sånt men inte i år. Inte 2020. I år har vi hängt med Elin med barn och lekt och lämnat 2 kassar med Arwid urvuxna kläder som Valter kommer kunna växa i när han blir lite större! Skönt att få bort lite hemma och så känns det bra att ge det vidare till någon som uppskattar det! Sålt 2 av Lillys urvuxna jackor också! Så skönt när det minskar med urvuxet hemma samtidigt som man får in lite extra pengar.
Vi kommer att avsluta kvällen hos grannen som har tänt en liten mysig brasa på tomten, bra dag detta blev fast det inte blev någon kase! 
Taggar: bramenannorlunda, grilla, hemma, hemmamys, mysmedfamiljen, socialisering, träffafolk, valborg;

Syskonmatchning och delgona kaffe

Älskar att köpa kläder till barnen (och mig själv) men det blir alltid lite roligare när man kan matcha kläderna! Får ju passa på så länge dom är små! Köpte klänningar till flickorna och t-shirt till Arwid i samma mönster, så nöjd!!! Den enda som hade tid att prova var dock Lilly! Och kände att hennes kanske blev lite för stor.. Tror absolut att hon kan ha sin klänning nästa sommar också, så det är ju ändå helt okej.
 
Någon mer än jag som tycker om att syskonmatcha? 😊
Charmig 🤷‍♀️
 
Fått mycket gjort idag så känns skönt att kunna avsluta kvällen på soffan med en delgona kaffe och en bra bok! Guld!
Vad tycker ni om denna kaffe? Hiss eller diss? Jag använde inte så mycket socker, hälften av vad man "ska" ha, sen har jag havremjölk istället för vanlig mjölk och en nypa vaniljsocker, gött! 
Taggar: delgonakaffe, kaffetrend, kläder, matchakläder, shoppaärkul, shopping, syskonmatching;

Kursavslutning

När man tagit i så man nästan vill spy det är då man vet att man lever.. Sjukt tungt pass idag, hade redan träningsvärk i armarna och sen inget grepp på det så första halvan av passet använde jag bara ren armstyrka när jag skulle klättra, sjuuukt tungt! Men det är så himla kul och se och känna framstegen man gör! Sen skulle Fanny prompt ta bilder i slutet när jag redan var helt död så knappt att jag kunde få till en invert, men det blev några bilder från dagens trick i alla fall. Tränade på shoulderstand vilket är typ stå på axeln istället för att stå på huvudet eller händer. Sen butterfly/poison, sjukt kul och ingen är gladare än jag över att det är ny kursstart nästa vecka!! Kommer kännas tomt i sommar!!! 


ändå nöjd över att jag satt detta första gången jag fick prova det, i slutet på lektionen med bara 5 minuter kvar! Hejja!