Från kaos till mys till kaos igen

Gårdagen var en enda berg o dalbana. Barnen var kaos helt totalt brutalt kaos. Så vi bestämde oss för att rasta dom med en cykeltur till badplatsen, det var mysigt. Det badades och lektes i lekpark och vi var i stort sett själva där. Det var mysigt! Kvällen sen var helt totalt kaos. Bestämde att Lilly skulle få ha blöja på sig igen för det har varit kaos i 2 dagar, så på emd blöja och bort med pottan. Vilket vi tog tillbaka idag för det första hon gjorde imorse var att gå på toaletten 2 gånger (fast att hon hade blöjan på sig). Jaha hur ska man göra nu då? Ska hon ha den på sig eller itne? Hon gör mig så frustrerad!!! Dom stora barnen var hemska igår kväll och vi bråkade mest slutade med att alla låg och grät, kände mig som världens mest misslyckade person och mamma. Grät i timmar och somnade sen tillslut. Så det var gårdagen det. Kaos. Idag har det vänt och vi har spännande planer på g som jag kommer avslöja senare om de blir av!! Spännande!!!!









Dagen har varit lugn och nästan inget bråk, så sjuk kontrast från igår! 

När man förväntade sig lugn

Tänkte åh vad skönt med bara 2 barn hemma, Tyra skulle sova borta hos en kompis. Men inte då. Asså Arwid och Lilly har nog aldrig varit så dryga som dom var just precis igår. Lilly har kommit in i någon form av trots precis från en dag till en annan vilket totalt fuckade upp hennes potträning som vi ändå hade på banan. Det hade gått bra fram tills för 2 dagar sen, från att hon gick själv till att hon totalt har vägrat både potta och toalett. Hon har inte "träffat" på 2 dagar, det är så frustrerande, jag känner mig så misslyckad. Vad gör man nu liksom? Sätter på blöja igen trots att hon har varit utan i flera veckor? Är det verkligen rätt? Jag orkar liksom inte fler "olyckor" av en unge som vet vad man använder både pottan och toaletten till.. Tyra hade det jättebra borta hos kompis dock, men jag känner mig totalt värdelös som förälder.
Vi hann med lite firande när vi lämnade av Tyra också! 

Borta hos vänner

Idag har vi varit iväg till kompisar som bor i valbo! Det tar ungefär en timme med bil dit. Dom har en dotter som är lika gammal som Lilly, skiljer 13 dagar mellan dem. Vi har fått fika, middag och efterrätt och bara umgåtts. Mysigt att åka iväg en sväng. Nu är ju på g hem så barnen kan sova, förhoppningsvis somnar alla 3 i bilen så är nattningen avklarad! Dom håller också på och pottränar sin dotter och det är kul och höra hur det går för andra som har barn i samma ålder, det är ju så olika hur barnen fungerar. Våra 2 äldsta var så klockrena och när dom fattade vad man skulle göra så gjorde dom det själva, Lilly åh andra sidan får man påminna och hålla koll på typ hela tiden. När vi är hemma kan hon ta egna initiativ och gå själv, men så fort vi är någon annanstans så bara struntar hon i det.
Vi har i alla fall haft en bra dag och nästa veckas planer börjar ta form!