Spontan utflykt

Idag hoppades vi på att njuta av samma värme som igår. Så blev det inte. Det var mycket kallare ute än vi väntat oss. Vädret svängde otroligt mycket också, från varmt till blåsigt och kallt tillbaka till varmt. 
Började dagen med en sväng till piratparken efter frukost, väldigt nöjda barn tills dom kom på att dom prompt ville grilla till lunch. 
Så vi gick hem och packade picknick utav det ju hade hemma. Blev mest rester och frukt. 
Gjorde foliepaket med rotfrukter och veganska 'köttbullar', barnen åt detta medan jag tog med mig sallad. Alla nöjda! 
Sallad med parmesan stekta grönsaker, fetaost och avokado, gött. 
Mina barn höll självklart till i leran. 
Vi stannade här ett par timmar innan vi behövde hämta Tyra från skolan. 
På vägen hem så försvann Arwid, ganska nära hemma så jag tänkte att han bara tog skogsvägen hem. Well han dök inte upp trots att vi ropade så vi gick och hämtade Tyra och lämnade dörren öppen så han skulle kunna gå in om han kom hem innan oss. Han var inte hemma när vi kom hem så vi gick till farmor och kikade om han var utanför där. Hittade honom. Han hade gått och lagt sig och somnat i deras uterum. Lillplutten ❤️
Arwids nya tröjor kom även idag, han var mer än nöjd. Hämtade hem det när vi gick hem från skolan med Tyra. 
Vi avslutade kvällen som många andra med lite tv innan läggdags. Lilly var supertrött efter hela dagen ute i vädret som har varit så himla fram och tillbaka. Varje gång det blev varmt och vi tog av oss jackorna så blev det kallt och blåsigt. Så när vi satt på oss jackorna igen så blev det sol och vindstilla.. Men vi har haft en väldigt bra och mysig dag utomhus. Hoppas på sommar och riktig värme snart. Vill verkligen inte ha snö. 

Kommentera inlägget här :