Äntligen fick vi tid

Efter nästan ett år så lyckades vi äntligen få tid för gossen på akkis. Jag tänkte att vi behövde åka i tid så vi, vi hade tid 10.30 så jag planerade att vi skulle åka runt 9 för då skulle vi ha cirka en timme på oss att komma fram till sjukhuset. Well, det tog typ en kvart att gå dit så vi var 45 minutet sena. Vi gick och köpte varsin dricka och så gick vi till avdelningen och väntade. Vi fick till och med komma in lite tidigare. Arwid var supertrött men jätteduktig. Det fanns ju inte några egentliga problem utöver de vi redan visste vilket är att han inte kan säga s-, och f-ljudet. Så nu har han fått läxor över sommaren. Han var dock jättetrött, men duktig ändå. 

Han fick välja lunch, vad han ville efter besöket. Vad valde han då? Korv med bröd. Jag försökte med att det finns ju massa annat gott man kan äta, men nej, korv skulle han ha!
Så jag tog en kaffe och en macka och arwid 2 korvar. Alla nöjda. Sen gick vi runt i lite affärer för att köpa presenter till kalasen som barnen ska på i helgen. Arwid behövde även en skjorta då han växt ur sina gamla. Mysig kvalitetstid med honom ett par timmar. Tror han tycker att det är lika mysigt som jag gör. 
Barnens mormor passade Tyra och Lilly under tiden vi var iväg. Dom hade också haft det väldigt bra. Väl hemma var det dags att skotta grus från poolen till en presenning så folk kunde komma och hämta.
Hade även bästa hjälpredan. 
Sötaste också. 

Sebbe kom hit och hjälpte till han med, så tillsammans lyckades vi flytta bort cirka 20 skottkärror. Emil kom hem och klippte gräset innan han berättade att han skulle iväg på kvällen. Less. Orkade verkligen inte vara själv, var sååå trött. Barnen gick till farmor hela högen dock precis innan middag, och kom inte hem förrän cirka 20.30. Jag och sebbe hann se på film och så innan dom kom hem, så blev faktiskt lite piggare.
Vi avslutade därför kvällen med att sova på madrasser på golvet i vardagsrummet och se på film. Bra avslut på dagen. Ganska mysigt och så också. Godnatt på er, trevlig fredag! 

Kommentera inlägget här :