Från 3 till 6

Dagen... Vad ska vi säga om den. Vädert var topp. Sällskapet var topp. Nej men i vanlig ordning så gick Tyra på fotbollsskola idag med, hon är där hela veckan, tills på fredag i alla fall. Fick förfrågan igår om Arwid kompis kunde komma och vara här en sväng, tänkte att det skulle väl inte vara några problem, vi hade ju ändå redan extra barn här. En mer eller mindre kan väl inte göra såda skillnad?

Idag skulle vi hämta både Tyra och Teo efter fotbollen så att han och Felicia kunde hämtas här senare. Vi började förmiddagen i vanlig ordning med städ, disk och tvätt. Sen blev det en spontan korv grillningslunch hos Bella med de yngre barnen. Totalt så var det 6 barn och vi 2 vuxna, gick super bra och alla lekte bra tillsammans. Efter lunch så gick vi vidare hem till oss, vi lämnade av Bella och 2 barn vid tåget så tog jag med mig Arwid, Lilly, Felicia och Loke hem till oss. Vi hann bara precis mellanlanda hemma hos oss innan det var dags att hämta hem dom större barnen. Det var så det började.

Barnen var trötta, förmodligen, och väldigt lättirriterade på varandra. Sex barn att hålla koll på, konflikter hit och dit, då räcker man inte till som ensam vuxen riktigt. Mitt i allt när jag försökte hålla koll på alla barn så kom min mormor och morfar förbi och hälsade på. När dom skulle åka kom Linda och hämtade hem kusinerna. När dom hade åkt kom Bella för att hämta Loke, och precis innan dom hann gå kom Sebbe hit. Strax efter Sebbe kom Fredde hit. Alltså fullt hus hela dagen.
Dom skulle fixa en planka där uppe. 
Vi har försökt få ordning på poolen idag, sen står, det är lite fix med ena benet bara sen ska den fyllas, förmodligen imorgon. Yaay. Jag har skurat den nu på kvällen så den är någorlunda ren i alla fall. Skippade träningen idag för är helt mossig i huvudet och vi skulle haft spinny. Tar igen den en annan dag. Ska ändå träna imorgon och på lördag också. Och har inte gjort annat än och sprungit runt idag med. Vill ha chips nu, hoppas Emil har köpt det, blir lite ledsen annars. 

Kommentera inlägget här :