Ut på tur

Barnen gick ut efter frukost och lekte, Emil rörde sig knappt ut sängen. Tyras kalas började klockan 12 så lagom stressad när Emil knappt hade kommit upp 11.40. Vi skulle egentligen bara packa in alla barnen och åka i samband med att vi lämnat Tyra men så blev det ju inte alls. Han skjutsade i alla fall iväg Tyra i tid. Jag såg till att packa till de andra två barnen så åkte vi strax efter 13. Iväg mot Gävle och träffa Simon, Frida, Rakel och Selma.
Barnen tyckte ser var jättemysigt att få leka med både Selma och Rakel. 
Här är Selma och Lilly. Så himla söta! 

Vi blev bjudna på grillat till middag och fruktsallad med glass när vi kom dit. Vi åkte hem runt 19.30 för att hämta hem Tyra. Barnen lekte hela dagen och var väldigt nöjda, de somnade dock på vägen till Gävle så båda valde att hålla sig vakna på vägen hem. 
Regnbåge fick vi också! 

Tyra hare varit med sina kusiner sen kalaset tog slut och hade fått följa med till Pinchos och äta. Hon var väldigt nöjd hon med. En riktig kalasdag blev det för henne och en riktig kalas helg för båda dom stora barnen då Arwid ska på kalas imorgon. Mysigt var det i alla fall och hoppas vi träffas snart igen. Blir kanske mer nu när det är sommar. Om inte annat så är det dop för Selma om ett par veckor så då ses vi i alla fall. Men nu är jag supertrött och hoppas på sovmorgon imorgon! 


Kommentera inlägget här :