En vecka av ångest, studier och kalas

Har haft så mycket stress den här veckan. Varit så trött och känt att det varit alldeles för många bollar att hålla i luften. Emil fyllde 31 år idag och det var varit en del fix inför det. Handlade i söndags så det skulle vara klart. Sen har vi grupparbete som ska vara klart den här och nästa vecka så det har varit en del gruppmöten. Barnen var hemma nu måndag och tisdag eftersom För skol var stängd. Det skulle fixas tårta till gästerna idag och presenter. Har varit galet trött de senaste dagarna och känner inte att jag haft någon som helst paus.

Hann inte städa klart mellan allt barn hämtande/lämnande hit och dit, träningar, Emil har varit iväg på jobb i Stockholm och kommit hem närmare 17.30 om dagarna så jag har fått sköta det mesta med barnen. Igår hade vi även extra barn här. Men en lyckad födelsedag blev det idag. Nöjd över presenter och fika. Jag har varit missnöjd över vädret och allt springande fram och tillbaka i det. Men vi hann med fikat, och middagen, och presentinslagningen. Hann till och med fixa med grupparbete och möten idag. Men nu är jag trött och bänkad i soffan. Nya tag imorgon! 

Smörgåstårtan! 
Presenter. Tyra hade fixat kort och grejer. Lilly valde nästan alla chipsen och sen fick han nytt lego i paketen. 
Nöjd över den gigantiska chokladbollen. Det är bara cirka 1/4 kvar av den nu, men alla gästerna hjälpte till och högg in på den. En lyckad dag. Gårdagen var dock bättre med extra barn och extra hjälp här hemma mellan mötena. 
Hjälp att hacka och fixa röror 
Fick hjälp att skala ägg till ena fyllningen till smörgåstårtan 
Och ute lunch! Nöjda var dom. Och jag hann plugga, helt okej dag. Och mycket bättre väder än igår, tar gärna mer sol och värme nu, vilket även ser ut att vara påväg, yaay. 


Kommentera inlägget här :