Spontan barnpassning

Idag skulle alla utom Tyra vara hemma. Emil hade läkartid på morgonen och var ledig resten av dagen. De små har gått 3 dagar denna vecka redan så de fick också vara lediga. Jag skulle plugga och städa innan Tyra skulle ta med sig en kompis hit efter skolan. 

På morgonkvisten tog vi dock på oss att passa ytterligare ett barn. Då Felicia (barnens kusin) har sommarlov nu så kommer hon vara här ibland i sommar när hennes föräldrar jobbar. Mina yngsta har ju snart sommarlov dom med. Två veckor kvar av studier den här terminen sen så är det sommarlov. 

Men då vi fick hit extrabarn tidigare än planerat och fortfarande behövde städa så gick dagen åt till det innan det var dags att hämta hit skolbarnen. Oturligt nog så var det ju supersoligt och varmt tills barnen skulle hem från skolan. Så iväg i spöregn och hämta barn, det var visserligen varmt men ändå. Kedjan hoppade av Mollie cykel så den fick vi stanna och fixa på vägen hem också. 
Barnens mellis var väldigt uppskattad! 
Sen har det varit väldigt högljutt och livat hör hemma med 5 barn inne. Arwid har varit otroligt jobbig och provocerande. Men det har varit en bra dag ändå! 
Mollie och Tyra tog bilder på varandra, synd att det där med skärpa inte är så viktigt när man är liten.. 

Tanken var att vi skulle grilla idag men i och med spöregnet så fick ugnen assistera istället..
Gott blev det i alla fall. 

- Melon och fetaost sallad 
- Rostad potatis
- Tomatsallad
- Kycklingspett x2
- Stekt zucchini
- Stekt aubergine
- Majskolvar
- Coleslaw
- Tzatsiki 

Detta stod på menyn. Helt okej! Nu har det slutat regna, skulle grillat nu istället. Trött nu. Ska natta barn, se på Teen wolf och äta popcorn medan töntarna här nere kollar starwars, äter chips och dricker öl👌skål på er och trevlig fredag! Plugga får jag göra på söndag! 


Kommentera inlägget här :