Trasig pool, extrabarn och solsken

Denna dagen, det finns nog mestadels bra saker att säga. Vi har haft Felicia här igen hela dagen och hon har lekt med Arwid och Lilly utomhus mest hela dagen. Det blev lunch ute, enkelt, vi trillade korv med bröd och quesadillas. Vädret har ju varit helt underbart idag! Vi har hunnit med att baka lite till gästerna som kommer imorgon också.

Vi bakade chokladbollar, drömmar och en rabarberkaka med kardemumma och vit choklad 
Rabarberkakan med kardemumma och vit choklad. 
Barnen har som vanligt sprungit halvnakna hela dagen, precis som dom gör varje sommar. Men det är väl ändå livskvalitet? Eller? 
Glada barn i värmen.
När Tyra hade kommit hem och jag hade möte så lekte barnen med grannarna, dom var nog 5-6 barn totalt som var hemma. Det är så mysigt att det bor mycket barn här och barnen kan springa emellan till olika kompisar hela tiden. Sebbe var här och passade barn en sväng också. Skönt med barnvakt när jag var upptagen med annat, mötet blev lite längre än planerat. Vi tog även en sväng in till stan på kvällen och svängde förbi systemet. Gott med lite påfyllning i hyllan. Vi håller på och tömmer poolen nu också för den behöver repareras, wish me luck! Syns det vilket vin jag tycker är godast eller? Nu räcker det ett tag till. 

Kommentera inlägget här :