Vabb och halloweenpyssel

När det endå ska vabbas kan man ju lika gärna pyssla med fix till halloween, visst? Den här veckan är svår att få ihop då det är mycket runt om allt. Det är jobb, studier, barnens aktiviteter, mina aktiviteter, barnloppis på lördag med inlämning på fredag och så vidare.. Det är mycket att ha i huvudet och nu vabb på detta.
Lite av det som inte kommit upp i huset än och fortfarande ligger kvar i 'halloweenkartongen'.
 
Lilly är snorig men framförallt hostig på nätterna och har därför fått varit hemma både igår och idag. 
Perfekt vabb aktivitet medan jag pluggade. Dom satt och spelade den försvunna diamanten från 9-13.
 
Igår började vi pyssla med piñatas till nästa vecka. Vi kommer göra dom väldigt basic men tror ändå att barnen kommer vara väldigt stolta över att dom gjort sina egna. Jag håller tummarna för att dom ska hålla och så också, men vi får se! Det blir 4 små piñatas i olika former, halloweeninspirerat såklart! Jag tänkte typ spöken, pumpor och fladdermöss? Men en spindel skulle man ju kunna göra också. Vi la ner dom i källaren igår på torkning men dom var fortfarande lite blöta imorse så nu ligger de uppe istället där det är varmare. 
 
Till vår piñatas använde vi oss av:
 
Tapetklister
Ballonger
Tidningspapper
 
sen kommer vi även använda ståltråd och färg för att färdigställa dom. Ska bli spännande att se resultatet. 
 
Idag har vi påbörjat ett 'munkställ' i form av en fladdermus också, får se om det håller eller viker sig. Finns så mycket kul man kan fixa med till halloween.
Vi har inte pyntat klart ännu och vi har inte fått upp något spindelnät än så länge. Hämtade ut ett paket idag dock med plastglas, lite fler mumieljus och en fladdermus typ. Det fanns även lite annat med där.
 
Köpte även pumpor igår som vi eventuellt ska lägga fokus på imorgon. Alla barnen har en varsin att karva hur dom vill. Ska försöka uppdatera här hur resultatet blir! 
Väldigt nöjda barn med sina pumpor!

Kommentera inlägget här :