Nyår

Dagen skulle bestått av bara mys, tänkte att vi kunde gå ut en sväng och så men kände samtidigt att vi behövde städa. Skickade ut barnen någon timme i alla fall och passade själv på att gå ut på en promenad till affären för att införskaffa det sista till ikväll. Vi pyntade och så med ballonger hemma i silver och guld sen var det bara att börja fixa mat runt 16, eftersom jag är realtist och vet hur lång tid saker tar i köket! 
 
Till förrätt blev det chips med gräddfil och "fulrom", crosstini med 2 sorters tapenad (oliv & sparris och mandel), skagentoast och avokado toast, och salta pinnar. Hur gott!? Det var alldeles perfekt!
 
Till varmrätt åt vi oxfilé, hasselbackspotatis, rostade morötter, stekta champinjoner, stekt sparris och en pepparsås med en skvätt whiskey. Helt underbart gott!
 
Efterrätten som fick avsluta middagen blev en vitchoklad cheesecake med en passionsfruktsspegel, färska hallon och vitchoklad moussé.
 
Hon somnade efter varmrätten klockan 18! 

Vi vann 2 bingolotter på uppesittarkvällen så spelade nyårsbingo hela familjen med ost och kex som tilltugg. Dagen har gått så himla fort, jag förstår inte. Men det har också varit alldeles perfekt. Vi inväntar spänt 12 slaget och får se om alla barn orkar hålla sig vakna, det vet man aldrig. Förra året somnade ena 23.45. Det har hur som helst varit en helt perfekt dag med saker att göra från morgon till kväll. Älskar ju dock kökspyssel så mig gör det inget att stå timmar och stöka i köket! Hoppas er nyårsafton blir fantastisk och så håller vi alla tummar för att vi efter kvällens spel blir miljinärer, eller i alla fall ett par 1000 lappar rikare! Man kan ju alltid drömma!

Gott nytt år! 
Bästa dom! 
Mina flickor ❤️


Hejdå 2020

Tack och adjö 2020, du har inte bidragit med mycket annat än en termin närmare min examen. Det har varit ett år med många inställde planer, och jag som är en människa som lever för att det ska hända saker (stora som små) har tagit det lagom hårt. Man anpassar sig och man gör det bästa av det, men det har haft sina jobbiga stunder. Snart detta året slut och vi blickar mot ett nytt år med nya möjligheter. Förhoppningsvis blir det bättre än detta. Förhoppningsvis är vi inte lika låsta nästa år som vi har varit under detta. Några bra saker jag har gjort är i alla fall att börja med pole, det är nog det bästa beslutet jag har tagit på jag vet inte hur länge. Jag saknar dock mina kompisar och nära och kära som jag inte träffat typ alls under detta år. Saknar spontana utflykter och resor. Saknar att känna att vissa möjligheter och utflykter inte har varit möjliga under detta år på grund av denna jävla sjukdom. Så nu säger jag hejdå till 2020 och hoppas på ett bra 2021! Nyårsafton är imorgon och vi kommer vara hemma, det kommer bli bra och mysigt, vi ska äta god mat och umgås, kvalitetstid med familjen är ändå himla mysigt. Man har lärt sig uppskatta det extra mycket under det gånga året. Psyket har nog stärkts typ 1000 gånger genom att konstant ha varit hemma. Vad ska ni göra på nyårsafton? 
Detta ska bli cheesecaken till imorgon! Fixar den medan Sebbe sitter och degar i soffan, mätt på tacoresterna från igår! Vi var in till stan för ett tag sedan och handlade allt tills imorgon! Kommer bli mysigt! Kram på er! 


Kusinmys

Idag kom barnens kusiner hit och ska sova här till imorgon. Det är flyttstäd på gång och fix inför visning och fotografering hemma hos min syster så de behövde barnvakt. Vi ställer gärna upp då det är lugnare här hemma med 5 barn än det är med 3.

Alla hjälptes åt! 
Detta var en höjdpunkt 
En promenad ute hann vi med
Tacomiddag, det bästa då det faller alla i smaken. Man får plocka och äta precis det man vill och känner för. Så enkelt och gott. 

Älskar att ha mina syskonbarn på besök, det underlättar så otroligt för stämningen här hemma, det blir mindre tjaffs och gnabb. Mys! Imorgon ska vi spendera mer tid utomhus, direkt efter frukost, förutsatt att det inte spöregnar! Sebbe kom på besök också, får se hur länge han stannar. Jag ska snart upp och natta 5 barn 😴 det är något jag tycker är mindre kul.