Dags för omställning

Nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv och mitt välmående, insåg precis att jag har gått upp i vikt, det är väl inte hela världen egentligen men det är ju ett resultat av min lathet och inaktivitet de senaste veckorna. Jag behöver ta en paus från fikat, jag vill gärna kunna komma i mina kläder, speciellt nu eftersom jag inte har råd att köpa nya.. Men också för att min träning bli lättare om jag blir lättare. Behöver få in en långpromenad varje dag, och gärna ett par träningspass i veckan.. Det är tufft att prioritera ibland dock eftersom jag samtidigt älskar att glassa i solen med en bok. Men 2 kg upp när man vill ner 10, det känns sådär. Mitt nya jag startar idag! Jag har fixat det förut och jag ska fixa det igen. Jag gör detta för min skull och ingen annans, jag mår bättre när jag känner mig bekväm i mig själv. Och jag vet att det sitter mycket i huvudet men jag behöver det där fysiska, speciellt när håret är så pass illa så jag mår dåligt över det, då behöver jag en kompensera de faktor som väger mot det, och just nu skulle det vara att få bort ett par kilon. Dags för gymrutin igen, 3 gånger i veckan och en långpromenad på morgonen. Nyttig frukost, mindre skit, mer mellanmål. Ska fixa det här. Ska ta tag i det från och med idag!
Nu kör vi! 

Bästa dagen på länge

Idag har varit en helt supermysig dag! Tyra hade dansavslutning, det har varit sol och varmt hela dagen och vi avslutade med att umgås, grilla och spela kubb med några kompisar och deras barn! Detta har varit en dag som man vara känner sig sådär glad av!
Diplom och grejer fick hon också, men bra trött var hon när hon dansat från 11-12.20, 3 uppvisningar hade dom! 
Min lilla mini, så himla fin i sin nya klänning! 
Och han som ska le genom att kisa med ögonen, men glassen var god! 
Linslusen
Stadströdgården i Uppsala hade hon dansuppvisningen, kolla denna ballerina i sina glänsande regnbågssandaler! 
Sen kan hon aldrig låta bli träden, ska alltid klättra och klängas. Lyckan med att vara barn och det är mer accepterat att klättra i träd (jag vill ju också) 
Och sen måste jag ju flika in en bild på mina grabbar ❤️




Sen grillning, kubbspel och lek! En hel drös med barn i alla olika åldrar, så himla kul att vara umgås! Vi gör detta alldeles för sällan, tyvärr... 

Kalashelgsfix

Imorgon har Tyra dansuppvisning halva dagen och på eftermiddagen så får vi gäster som ska komma och fik, grilla och spela kubb! Så idag har jag bakat 3 sorters veganskt fika då ena barnet är mjölk och ägg allergiker! Det blev en wannabe morotskaka (med palsternacka istället för morot för han kan inte äta röda/orangea saker heller), en chokladkaka i form av små kaka, och så drömmar! Bakade ju en zucchinikaka igår som jag tyckte blev supergod, men vet inte om den helt faller de andra i smaken så tror jag nöjer mig med de andra fikat. Vi köpte även ett rör med ballerina kladdkaka och sen har vi solskensbullar i frysen så tänker att det får räcka 🥰 dagen har varit helt underbar annars, mycket utehäng och barnen har varit hemma hela dagen, gäst i form av min bror på kvällen, alltid kul när han kommer förbi!


Dom har spenderat större delen av dagen i den här låda
Hur goda ser inte dessa ut? 
"morots" kakan 
Drömmar 
Och en massa utelek, himla mysigt har det varit! Inte hunnit städa klart dock, tur vi ska vara utomhus imorgon så man slipper skämmas för kaoset inomhus,