Filmkväll

Äntligen var det dags för filmkväll igen, brukar ju försöka kombinera filmkväll med träning men denna gång gick det verkligen inte alls. Vi började med att titta på 3 filmer och trycka i oss massa snacks så sen när vi skulle träna var det typ omöjligt. Helt omotiverade och orkeslösa.

Denna gång var det amerikanskt tema så vi hade beställt massa "typiska" amerikanska snacks och halvfabrikat! Det slutade dock med att vi började kolla på en serie som inte alls var amerikansk utan engelsk, sex education, himla bra serie! Vi kollade igenom första säsongen!
Vad hade vi gör snacks då? Jo twizzlers, nerds, sourpatch kids, doritos, cheese it, fritos.... Bland annat! Vi kände ändå att vi körde på light denna gång men ändå orkade vi knappt mer än en chips påse. Vi hade även fixat Mac n cheese till middag, och pop tarts hade vi också köpt. Frukosten var ju given, American pancakes med sirap och färska bär. Sen hade vi beställt massa roliga olika läsksmaker! Älskar att vi alltid har olika teman, så himla guld!!!
En obligatorisk filmkvälls snacks bild på allt vi ska äta!!!! 
Vi gjorde smores också!! Så himla kul att testa, aldrig ätit det förr!! 
Mac n cheese direkt ur kartong liksom, kan det blir enklare? Vi hade absolut kunnat laga det från grunden men det är inte poängen! 
Vårt gottisbord denna gång, hur nice ser inte detta ut? Såå himla nöjd!!! 
Frukoste ju faktiskt väldigt viktigt, och som vanligt efter en filmkväll så vaknar jag upp med bakiskänslor i hela kroppen. Äter alldeles för mycket och kroppen reagerar precis som att jag skulle druckit en liter vodka på tom mage kvällen innan.. Men inte då. Helt alkoholfritt har det varit. 
Fannys fina tillbehör fat, yum! 
Asså look at these pancakes!!!!! So fluffy!!! 






Latdag med humöret i botten

Dagen var supernice fram tills det att jag hade hämtat hem barnen.. Ville bara gråta och skrika och försvinna. Säkert inte enbart barnens fel, men sen de fick hem kattungen så har ljudnivån gått i taket. Vi har pratat om att man inte behöver skrika och låta så högt för att det gör ont i öronen och huvudet på de som är i samma rum, och att kattungen blir rädd. De hade inte alls denna ljudnivå innan på samma sätt, jag blir knäpp, vill ju liksom att katten ska trivas och inte behöva tjata sönder huvudet på barnen de timmarna de är hemma från förskolan/skolan, det tär ju på alla. Men idag var verkligen en sådan där dag då det kändes som att jag föreläste för döva öron, helt omöjligt! Jag förstår dock att dom är trötta efter en hel vecka på förskolan, företa veckan efter ett ca 12 veckor långt sommarlov. Tyra hade vecka nummer 2 i skolan, och alla var lättretliga och trötta. Vi beställde pizza till middag och sebbe kom förbi en sväng och gosade med katten. Dagen slutade helt okej, min allergi börjar göra sig hörd dock, men jag har bestämt mig för att det ska funka.
Popzy tidigare idag, så himla mysig liten krabat. 
Pizzan var god!!! 

Nästa kursstart

Idag har jag haft pole 3, UTAN Fanny, jag ska gå denna kurs själv och var lagom nervös över vilken instruktör det var och så vidare. Visade sig att vi var 3 personer, TRE, så jag och två till. Jag var självklart svagast vilket suger, men det blir nog en bra kurs ändå. Tyckte inte helt om första lektionen dock, det var mycket pauser och väntan. Instuktören hade inte räknat med att vi skulle vara så snabba med det hon hade planerat så det kändes som att det var mycket dötid liksom. Jag hade även brutal träningsvärk från pole power igår. JAg kommer verkligen känna att jag lever imorgon. Men det känns bra att ha fått in 2 hårda träningspass denna vecka. I helgen blir det ytterligare ett. 
 
Jag är ju hemma hela dagarna fortfarande, men på måndag börjar terminen och snart praktiken. Jag är så sjukt stressad över praktiken, den håller på till november och jag måste både hämta och lämna barnen för att Emil börjar jobba på ett nytt bygge i Vallentuna vilket är ca 1h bort och jag fick min praktikplats i uppsala. Jag hade hoppats på att hamna här ute så det skulle vara smidigt men skolorna här valde att inte ta emot studenter denna termin. Jag hade bara en skola som möjlighet och den sa nej, den andra skolan går Tyra på så där får jag inte vara. Istället hamnade jag på en skola i Heidenstamsgatan i Uppsala. Det blir säkert bra när vi kommer in i rutiner och så men jag kommer vara helt sjukt stressad under dessa månader och det kommer tära på barnen också att behöva gå så långa dagar. Försöker se det positivt ändå, det blir säkert bra.