Extrabarn

Idag har vi varit i piratparken i flera timmar, självklart med picknick men inget avancerat, körsbär, bananer och vatten! Efter ett par timmar träffade Tyra en kompis som senare fick följa med oss hem. Eftersom att det var oplanerat så var huset knappast städat, hade tänkt att jag skulle hinna med att städa nu när det ska bli svalare ute och regn.. Men eftersom det var fint väder idag så hängde vi som sagt i lekparken istället!



Vi har behövt handla ett tag och inte gjort det än så barnens middag bestod av picknick i form av körsbär, jordgubbar och pizzabullar! De arbetande som höll på att fylla containern med sten och grejs fick ris och köttgryta till middag, hehe. Jag smet iväg och handlade med min mamma och Arwid på kvällen så nu kan vi klara av att leva ett tag till, behöver stödhandla potatis bara, men det tar vi tag i en annan dag. 


Avslutade kvällen med att koka rabarbersaft, flädersaft och någon form av rabarberkompott som jag ska använda till något bakverk vid senare tillfälle! 
Idag har varit en sån där stressfri dag som vara har flytt på, älskar sådana dagar! Imorgon lämnar vi återigen hemmaplan och hänger med kusinerna, mys! Ha're gött allesammans!

Taggar: #bradag, #familj, #hemmaplan, #kompisar, #köksfix, #lek, #lekpark, #renovering, #saftkokning, #sommarlov, #storhandla;

Kommentera inlägget här :