2 barn borta och 1 hemma

Så himla mysig hela den här dagen har varit. Vi lämnade iväg de två stora efter lunch, efter att vi varit in till stan och handlat målar och tapetseringsgrejer till Lillys rum. Lilly fick följa med och lämna men sen fick hon allt följa med hem. Bestämde detta redan i torsdags då hon varit trött och gnällig sedan i onsdags.

Vi kom hem och satt igång direkt. Maskerade och fixade. Lilly fick ta det lugnt framför tvn, hon stannade dock inte där så länge. Hon hjälpte till och målade väggarna i sitt rum istället. Och färgen är så cool, inte alls som jag tänkt men ändå så bra. Vi har insett att vi inte kommer hinna tapetsera idag men förhoppningsvis hinner vi det direkt efter frukost imorgon. Lilly har varit supernöjd med att vara ensam hemma med bara mamma och pappa, det har nog aldrig hänt förut. Så vi satsade på att mysa extra och låta henne välha både mat och mellomys. 
Dags att preppa mellofate
Titta så fint hon har gjort, lagt upp allt själv. Valde vad ju skulle mysa med, och skurit godis och bananer själv. Så himla duktig och hon var så himla nöjd. 
Detta är väggen med tapeten, försökte ta en bild där ljuset var rättvist mot nyansen men det gick inte, går förmodligen bättre i dagsljus. 
Emil är jätte opepp på att tapetsera imorgon då varken han eller jag har gjort det innan. Jag är dock mer optimistisk och tänker att hur svårt kan det vara? Man får väl räkna med att det tar tid och inte stressa så borde det inte vara några problem! Nu börjar mello snart så tänkte avsluta detta inlägg här! Fortsättning följer.... 

Kommentera inlägget här :