Valborg

Valborg idag och röd dag, typ, inte riktigt. Men barnen är lediga från förskola och skola i alla fall, skolan är stängd men fritids är öppet. Ikväll ska vi få gäster och vi hoppas på att Emil kommer hem något tidigare. Vädret har varit underbart, soligt till och från. Vi har handlat allt vi ska ha till middagen, det blir lite förrättstapas och sen grillat. Har förberett förrätten och gästerna skulle komma mellan 16-17 tiden.
Var sugen på allt. Sött. Salt. Starkt. Ja ni ser ju. 

Detta var förrätten, chips, ost och kex, frukt, melon och fetaost sallad, chark, räkor med aioli, oliver.. Så himla gott. Sådant här kan jag äta jämt. Nu är tanken att detta är till gästerna medan jag ska grilla. På grillen idag blir det fetaost biffar, bacon, zucchini, majskolvar, korv och champinjoner. Till detta diverse såser, samt rostade rotsaker och vitlöksbaugetter. Gott. Enkelt. Nöjd.

Det blir ju ingen kase idag så vi passar på att bara vara och umgås så får barnen leka. Jag ska städa lite till nu innan gästerna kommer. Hoppas ni har en underbar valborg! 

Avslappnande

Avslappnade och hemkomna efter en mysig helg i Västerås. Eftersom det är utcheckning redan vid 11 så var vi hemma relativt tidigt. Hann med en handling påå Willys innan vi åkte hem också. Tänkt att man alltid behöver handla. Nu var det i och för sig 2 veckor sedan vi 'storhandlade'.
God mat har vi ätit. Och sen har vi bara varit och tagit det lugnt. Slötittat på tv. Umgåtts. Pratat. 
Han där. Min andra hälft som är så himla bra på så många sätt. Som jag önskar jag hade mer egentid med än vad vi lyckas få ihop. Han som jag snart spenderat 8 år med i höst. Eller nej 9 år blir det i höst. Vi träffades 2012, blev gravida 2013, och Tyra föddes 2014. Helt galet att tiden går så fort. Snart är det 10 år tillsammans! Älskar honom ❤️
Det är väldigt mysigt att komma bort en sväng men även väldigt mysigt att komma hem till små trollen hemma. Det är dom som är vår vardag, utan dem känns det lite tomt. Men ibland är det skönt att bara få veta vuxen och inte behlva anpassa sig och passa upp på barnen. Det är nog något alla föräldrar uppskattar, vill jag tro. De flesta i alla fall. 

Vi hade 3 trötta barn när vi hämtade dom. Så vi tog det bara lugnt och så fick de gå och lägga sig tidigt. Skönt. För då kunde jag avsluta kvällen med lite hemma spa och matlåde fix. Känner mig fräsch och laddad för en ny vecka! Känner mig taggad på framtiden, sommarplanerna börjar ta form. Tror det kommer bli bra!
Lite matlåde prepp för att underlätta veckan! 
Och här avslutar jag kvällen! Eller ja, i soffan framför en ny serie avslutas den nog! Hoppas ni haft en bra helg! 

Avkoppling

Barnfria! Kommer inte ens ihåg senast vi var barnfria! Måste varit i höstas. Vi tapetserade ju i år dock och då skulle alla barnen vara borta men sen fick ju Lilly vara hemma ändå. Senast vi åkte iväg själva var nog i höstas tror jag. Det brukar bli 1-2 gånger/år som vi är barnfria tillsammans. Så det är guld värt när det händer, även om jag älskar att spendera tid med barnen också. Den här gången åkte vi iväg till Västerås och Steam hotell. Tänker bara njuta av att vara här, inte behöva städa och laga mat. Bara vara. Inga krav.
Redo att åka! Skickade iväg barnen till barnvakten! Väntar på att Emil ska sluta jobbet så vi kan åka. 
Goda drinkar har det blivit på kvällen. Och himla mysig utsikt. 
Sen att vara ligga nerbäddad i en hotellsäng är ju också guld. Älskar hotell! Önskar jag bodde på hotell oftare! Vi åker hem på söndag och har absolut inget inplanerat! Vi ska bara vara och ladda upp batterierna. Bäst. Älskar verkligen steam, vi har varit här en gång tidigare och det är så mysigt. Det är även himla trevlig personal! Rekommenderar!!