En flaska efter en annan

Idag var dagen D så att säga, den efterlängtade AW;n som jag planerade att vi skulle ha för flera veckor sedan. Eller ja, jag skrev till Erika för någon månad sen att när jag kommer in och jobbar så lär vi få till en AW någon av de två veckorna. Det fick vi. Idag var dagen, en helt vanlig torsdag för mina kollegor, men fredag för mig då förskolan är stängd imorgon. Vi planerade in Escape room och middag, så jäkla nice. Det var jag, Erika, Oscar och Tommy, senare på kvällen joinade även Kajsa. Escape room;et vi körde var The Great mind och var tydligen det svåraste rummet. Vi samarbetade ändå bra och alla deltog och bidrog, vissa mer än andra. Men så otroligt roligt var det och jag vill göra detta igen, fast ett annat rum nästa gång så klart! Detta är verkligen en perfekt gruppaktivitet och 4 är ganska lagom för då kan alla ta plats. Det blev ett par öl innan vi gick vidare till vår planerade aktivitet och därefter middag på samma ställe som vi startade, 'El grindo' som Erika så fint döpte det till. 
 
Det var så länge sedan jag skrattade såhär mycket, alltså bästa människorna! Bäst för dom att dom aldrig försvinner ur mitt liv! Vi har alltid så galet kul tillsammans och jag saknar att inte jobba med dom dagligen. Mysigt att veta att man är välkommen att hoppa in och jobba extra ibland dock. Det blev ett par flaskor vin oss emellan och lite senare på kvällen blev det lite sådär obekvämt 'deep talk' där alla satt och berättade för folk hur bra dom var. Nej usch vad jobbigt. Ogillar att få den typen av uppmärksamhet, så lobbade mer än gärna vidare bollen till någon annan. Det blir så himla awkward att sitta och ta emot beröm, nej fy. Hoppas verkligen att vi får till en till AW någon gång snart, man behöver sånt här i vardagen! Det här lilla extra som man ändå kan leva på ett tag. Nu ska jag åka hem och sova och vara trött och seg hemma med mina små kultingar imorgon! Puss på er!

Skogsmys

Nu har det varit ett uppehåll på uppdateringarna här.. Livet har verkligen gått i ett de senaste 2 veckorna... För 2 veckor sen var det kompishäng var och varannan dag kombinerat med studier och träningar på olika håll, Arwids judo och fotboll, Tyras fotboll och gymnastik, och min pole 2 gånger i veckan. Jag har haft tenta och jobbat hela denna vecka. Så galet kul. Vi hann även med att vara barnfria förra helgen, guld! 
Nu är det dock helg och syrrans barn är här för att sova över. Vi har varit iväg till tipptoppen ett par timmar och grillade även hamburgare till middag där. Mysigt. Och vädret har varit underbart. Vill ut i skogen imorgon igen! 








Det har varit en bra dag och när vi började bli lite kalla så gick vi hem igen. Till barnens lycka var grannarna ute så dom kunde leka en stund innan ser blev godis och filmmys. Avslutar nu dagen med en alldeles för sen nattning. Men ibland så blir det så.. Hoppas på en bra dag imorgon med! Ska tydligen vara fint väder så med i alla fall så kommer passa på att vara ute.. 

Hundutställning Gimo

Idag blev det upp med tuppen, nej då men larmet ringde i alla fall 05.40 och det är ju ändå lördag. Tåget skulle åka strax efter 19 och sen skulle jag byta buss i Uppsala för att komma till Gimo. Eftersom jag inte packade igår så behövdes det fixas nu på morgonen, men jag skulle väl inte påstå att jag var sådär superpigg riktigt. Snoozade till typ 6.30 för att sen gå upp och hälla i mig en kopp kaffe. Eller egentligen 2 för vår kaffemaskin gör relativt små koppar. Gott i alla fall. Lagom frukost.
 
Ställde Ollie och Fame idag i Gimo. Ollie fick cert och blev 2 bästa hane och Fame vann sin klass med excellent, tyvärr inget cert för henne. Men man får se det som bra träning för att få utställningsvana. Det var kul att komma iväg en sväng i alla fall och eftersom det inte blev några finaler för vår del så drog vi oss vidare till Österbybruk där Trissan hade anordnat en bulleutställning. Superkul att titta förbi och så otroligt mycket fina priser hon hade fixat i ordning. Hon är himla duktig hon min kusin. 
 
Hem runt 14 tiden sen, ganska skönt att komma hem tidigt och jag var ganska så trött. Kebabens dag är det idag också så barnen blev lovade kebab till deras stora lycka. Jag känner nu att jag kommer somna tidigt ikväll. Emil var iväg någon timme in till Uppsala med Arwid och Tyra var ute och lekte. Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen för imorgon blir det andra mysigheter på schemat!