Kusinmys i finvädret

Idag så har vi extrabarn här, barnens kusiner är här och leker. Vi har hängt ute ett par timmar i lekparken och passade på att grilla korv med bröd till lunch. Uppskattat och enkelt. Det är något speciellt med att vara ute och grilla ändå, även om det är korv. Älskar dock korv. haha. 

Efter ett par timmars utelek har vi äntligen kommit in i värmen och fikar vaniljmunkar och myser. Barnen leker tillsammans och det är bara himla mysigt. Jag ska iväg om en stund och handla, så får vi se vad det blir för mellomys ikväll. Tror att det kanske eventuellt blir något enkelt ikväll. Men vi får se! Har inga planer på middag än heller, känner mig otroligt oinspirerad.. Eller jag är sugen på att göra sushi men har inte förberett för det.. Kanske ska köpa lax och göra sushi.. mmh, vi får se.. Kanske till imorgon annars! 
 
Vilken hejjar ni på i mello ikväll? Jag har nog ingen jag hejjar sådär extramycket på ikväll.. Eventuellt lillasyster, men allt hänger ju på låten, så får se! 

Fredagsmys

Äntligen kom dom hem! Jag slutade sent, så handlade på vägen hem eftersom vi inte hade något speciellt planerat till middag.. Skönt ändå att man fått lön så man kan handla något vettigt. Eftersom vi hade ganska mycket paprika och lök hemma och det var extrapris på tacogrejer i affären så kändes kyckling fajitas givet. Blev inget avancerat, avokado, tortillabröd, tacochips, stekt paprika och lök, stekta kycklingstrimlor, majs, gurka, salladsmix, mango, ris, salsa, gräddfil, cheddardipp och riven ost. Typ. Enkelt, snabbt, bra bjudmat. Så mamma stannade på middag efter att hon lämnat barnen här. Sen blev det en hel recap av vad dom hade varit med om på kryssningen, så himla nöjda. Fick riktigt fina bilder på dom också, så mysigt! Dom har haft det jättebra och vi avslutar kvällen med trötta barn och trötta föräldrar i soffan med salta"pinnar" och Ice Age. Vet inte om jag eller barnen kommer somna först.


Lyx i vardagen

Trots sportlov så jobbar jag hela veckan i och med att jag är vikarie och sätts in där det behövs. Vilket också innebär att jag arbetar mina ordinarie arbetstider hela veckan 8-16.30. Så långa dagar har det blivit för barnen. De har dock bara behövt gå 3 dagar och inte ens hela dagarna, så skönt för dom ändå. Idag åkte dom iväg med sin mormor på kryssning och de har verkligen längtat. De kommer hem imorgon igen så det känns tomt just nu. Inga barn att natta, inga barn som väcker än på natten/tidig morgon, men med kaoset som pågår i Ukraina just nu så känns det extra mycket i mammahjärtat att inte ha barnen nära. Lite ångest. Samtidigt som jag vet att jag får krama på dom imorgon igen!
 
Spontant sådär när jag slutade jobbet idag så bestämde vi oss för att ta en middag på stan, passa på när barnen ändå inte är hemma. Då är det svåraste dock att man måste välja någonstans att äta, det fick bli Texas Longhorn denna gång, gott var det och mysigt att komma iväg och få lite vardagslyx. Det händer inte alltför ofta. Varken vardagslyxet eller att vi är barnfria. 

Skönt att kunna ladda upp batterierna nu innan en väldigt intensiv vår, med mycket kalas och annat skoj som händer! 
Man behöver kunna unna sig lite vardagslyx ibland! Nu ska vi landa i soffan och titta på serie, mätta och trötta efter en intensiv vecka!