Födelsedagsfirande nummer 2

Tänk att det endå kan vara så kul att fylla år, trots att man är vuxen och gammal liksom. Vi behövde ju baka nytt fika till idag, och till min stora förvåning så är nu bullarna i frysen slut! Hur är det möjligt? Vi har haft sådant överflöd av bullar sen i somras, men nu är dom slut. Förstår ju dilemmat? Nu måste jag ju baka nya, woppie! Alla anledningar att baka är ju skoj! Sen bakade vi lite idag, citron och hallon muffins, brysselkex och en mördegskaka med choklad och havssalt. Sen hade vi lite tårta och mazariner från igår!
Muffinsarna blev fina, lite torra tyvärr, lite, så fortfarande goda! 
Annars blev ju fikabordet lite tråkigt idag med en halväten tårta. Hittade en påse med misslyckade kanelbullar i frysen. Den sista påsen. 
Vilken bullsort ska vi bara nästa gång då? Sugen på solskensbullar och kardemummabullar. Det var mysigt att ha främmande idag med. Sebbe sov över frpn igår och var här ett par timmar idag innan han åkte hem. Fick bästa presenterna idag med, så himla nöjd!
En Yogamatta och ett yogahjul! Precis vad jag önskat mig! Nu ska jga verkligen ta tag i mitt stretchande. Kanske införa lite daglig yoga? Kommer jag göra det? Förmodligen inte. Men daglig stretch skulle jag verkligen verkligen behöva! Wish me luck! Haft lite fuskdagar nu matmässigt denna helg, men snabbmat och fika. Men om det är någon gång man får fuska så är det väl ändå okej när man fyller år? 

Har matpreppat lite matlådor till början av veckan som är lite bättre. 
Titta på detta liksom? Mmmh 
Detta ser lagom tråkigt ut färgmässigt! Men det var jättegott! Det är en tofu gryta med kokosmjölk, chili, sesam, blomkål, soja och purjo! Det blev 3 matlådor, och verkligen supergott! Ibland är det dom sakerna som ser förfärliga ut som faktiskt smakar godast. Skenet bedrar. Nu babblar jag bara, men hoppas eran helg varit bra! Jag somnar nog snart, så himla trött! Godnatt och ha'de gött! 

Födelsedagsfirande nummer 1

Det har städats, och bakats och fixats idag! Sebbe kom hit och är fortfarande här! Pappa och Anna kom hit och firade oss och fikade, mysigt med gäster! Tårtan blev god, stressad över att det gick åt 3/4 och vi får gäster imorgon också.
Det blev en blåbärstårta med hemkokt blåbärssylt och hemmagjord vaniljkräm som fyllning. Spritsad med grädde. God. Smakade gräddtårta. 
Detta var fikat vi bjöd gästerna på idag, det mesta tog slut så ska baka nytt till imorgon. Tänkte mig lite lätta saker, typ ett par muffins och en sorts kakor! Jag uppdaterar imorgon vad det blev! 
Dagen har hittills varit himla bra, fika, god middag, bra sällskap, barnen i säng, bra födelsedag en dag sent. 
Behlver bara visa denna underbara sallad vi åt till middagen, var mer taggad på salladen än själva middagen! Middagen bestod av helstekt fläskytterfile, rostade rotsaker, tzatsiki och denna sallad. Huuur gott!? Behöver verkligen göra sallader oftare, är tyvärr väldigt dålig på att göra ser dagligen. Har dock i stort sett alltid grönsaker i maten, men sallad, mmmh. 

27 år gammal

Så idag fyllde jag 27 år gammal! Jag och min tvillingbror som också valde att dyka upp idag! Vi får inga gäster förrän imorgon så planen idag är att städa. Men kände inte alls för det kände för en riktig latdag, så jag och Sebbe åkte in till stan och köpte sjukt med godis till hela familjen! Vi köpte även skräpmat så jag slapp laga mat. Barnen var nöjda. Sen tv typ hela dagen, det är ovanligt här hemma med så uppskattat idag.
Sebbe köpte största colaflaskan! 
Jag fick finaste mjukissettet från stronger av familjen ❤️
Så himla mysig dag, helt perfekt sån där göra ingenting dag! Imorgon kommer det gäster och jag kommer behöva städa och fixa klart fika och garnera tårtan! Men vi tar det imorgon.