Tränings

Idag har vi hunnit storhandla för alldeles för mycket pengar. Planerat matsedel för kommande vecka eftersom vi varit väldigt dåliga på det.. Tyra har lekt med olika kompisar hela dagen, och jag har hunnit iväg på träning. Äntligen lite extra pole, äntligen lite nya bilder och prgogress videos. Träffade fanny och träningen var grymt bra. Som vanligt har jag dock inte hunnit med att planera mina lektioner.. Det går inte här hemma. Jag vet inte hur jag ska få ihop det över huvud taget.
Taggad på träning samtidigt som jag är asstressad över att jag egentligen borde göra annat. Lätt värt det när man väl hade kommit iväg dock, det lättade på stressen i 1,5 timme då i alla fall. 
Har lärt mig Teddy den här veckan! 
Och tränar fortfarande på mitt inverted D, hitta rätt position och så. 
Sen tyckte jag denna var lite cool. Vet inte vad den kallas dock. 

Barnen somnade sent och det kommer bli tufft att få upp dem imorgon, jag själv kommer också vara astrött. Men nu har ja gjort 3 veckor klart av 8. Och halloween närmar sig. Livet är extra tufft just nu men jag kommer ta mig igenom det. Det är bara en period. Sen kommer nästa utmaning. Men det tar jag tag i när den uppstår. Imorgon går vi in i veckan 4 på vfu. Det kommer gå bra! Det blir bättre! 


Egentid med gossen

Älskade lilla Arwid... Idag har vi varit in till stan, sålt av lite urvuxna barnkläder efter Lilly. Köpt kläder till alla barnen, och skor till Arwid.
Mot Uppsala!! 
Frostkläderna är till Lilly och dom ska hon få i julklapp, gäller att börja i tid, hehe. Arwid har valt massa själv, 2 par mjukisbyxor, 2 par jeans, 2 pad kallingar, 1 par tofflor, 5-pack strumpor.Tyra fick ett par mjukisbyxor och 2 par t-shirts. Lilly fick trosor och julklappskläder som jag nämnde tidigare. 
Vi fikade och gick omkring. 3 par skor rikare och förhoppningsvis klarar han hösten och eventuellt våren. 

Annars har dagen idag varit ganska tuff. Mycket bråk, hjärntrött mamma. Stressad och lättirriterad. Tyra sover borta hos kompis ikväll så det är ändå ganska mysigt med bara 2 små hemma. Men det har varit för mycket tjaffs idag. Behöver hinna förbereda mina studier men det är en omöjlighet i detta hushåll. Det är för många måsten. Måste städa. Måsyr planera mat. Måste tvätta. Måste diska. Måste måste måste. Jag är så trött. 
Avslutar kvällen med denna!! Behöver det. Hade behövt lite chips eller choklad också. Men man får väl ta det man har. Lite nötter och eventuellt lite oliver att ha som snacks funkar ju också. Popcorn kanske? Trött. Godnatt. 

Älskar dock att ha egentid med barnen, det är så himla värdefullt, ❤️ nu blir det att se ikapp på lite idol när barnen sover. Ha det gött! 




Studiedag

Äntligen lite sovmorgon tänkte jag, känner mig tröttare nu än jag gjort resten av veckan... Suck. Det ska bli skönt med en dag utan elever. Det är tyvärr en extra lång fredag idag, det är möten och grejer så istället för att sluta 13 så slutar vi 16. Snooze. Men det blir sushi ikväll i alla fall. Jag vann!!! Hur coolt! En gratis 12 bitars! Det resulterar dock i att jag måste köpa med mig hem till familjen också. Men fredagssushi och idol ikväll, något att verkligen se fram emot. Hade gärna varit hemma och myst med barnen hela dagen dock. Jag träffar dem knappt längre, tragiskt. Det var träning igår så jag var hem och vände. I onsdags samma sak, träning så hem och vända. Tisdags var jag inte ens hem för då skulle jag och min syster gå på bio och äta middag ute. Men i helgen blir det kvalitetstid, så taggad! Inte alls lika stressad över studierna längre, inte heller klar med något alls. Så stressen kommer komma tillbaka men ska försöka stänga av nu i helgen och bara lägga fokus på familjen. Saknat dom ❤️ tänk att jag har gjort 3 veckor redan av 8. Nästa vecka går vi in i halvtid.
Ska bli väldigt skönt att gå vidare till kurs efter den här perioden.. Take care.