Fullfart

Hela helgen har varit supermysig och som vanligt gått alldeles för snabbt. Igår hade jag och Lilly mysdag med att åka iväg och bebisgosa med Fannys lille gosse på två månader. Lilly tyckte det var lite läskigt med bebis men katterna var desto roligare att leka med! Vi var där ett par timmar och fikade för att sedan åka vidare mot stan. Väl framme så shoppade vi presenter och lite mellomys till kvällen! 


Middagen bestod av hemmagjorda kebabrullar, det slutade dock med att dom stora barnen åt borta så det var bara jag, Lilly och Emil hemma. 
 
När vi varit borta så passade Emil och Arwid på att slänga glas och annat skräp från källaren. Tyra var på gymnastik hela förmiddagen och lekte med kompis fram tills 17 snåret bara för att komma hem och vända och gå iväg till grannpojken för att leka vidare. Hon och Arwid stannade på middag och mellomys där. Så kvällen blev inte riktigt som planerat men alla hade det mysigt och somnade gott sen!
 Idag har jag och Lilly varit iväg på gymnastik på förmiddagen. 
När vi kom hem blev det lunch och presentinslagning för att sedan åka vidare till kalaset på Leos Lekland. Tyra hann bara vara där i drygt 1,5h innan hon skulle iväg på gymnastik även idag (extra insatt). Hann bara komma hem, laga middag och sen drog barnen ut och var ute fram tills vi drog in dom till läggdags. Alla somnade på mindre än 30 minuter. Och nu sitter jag här i valet och kvalet om jag ska träna eller dricka ett glas vin i soffan. Det lutar mot vinet. 
Jag har i alla fall slagit in Lillys presenter nu på kvällskvisten och Emil har gått ut på en promenad med en kompis. Ett bra avslut på en bra helg! Och imorgon ska vi börja fixa för kalas på onsdag, samt i helgen! hejja oss! Får se hur mycket vi hinner.. Vi har i värsta fall lussekatter kvar från i julas som vore bra om någon åt upp, hehe. Men tårtbotten ska bakas imorgon i alla fall! Så får vi se var vi landar fika mässigt den här gången, tror det blir ganska basic. Ibland hinner man inte mer!