En födelsedag i karantän

28 år gammal. Det är jag nu. Snart 30. Ingen större ångest över 28, men man börjar verkligen känna sig gammal. Vi sitter I karantän så blev inget stort firande här, bara familjen. Men vet ni? Det räckte alldeles utmärkt. Vi har kombinerat dagen med städ/tvätt/disk med plugg och lek och bakning. 

Vi gjorde dounts för tänkte att det kunde vara kul med något annat än en sockerkaka eller muffins eftersom jag ändå fyller år. Vi har ätit skräp hela dagen, känns det som, godis medan vi bakade, sen blev det sushi till middag. Bästa syrran levererade! Hon kom även med en kasse med godis, nötter, chips och läsk. Bästa dom! 
Så vi avslutade kvällen med att spela Mario jag och barnen och så åt vi lite mer godis. Sen bäddade med madrasser i vardagsrummet och såg på film ed tända ljus och grejer.
Kunde faktiskt inte blivit en bättre födelsedag. Eller jo om Emil inte hade varit sjuk och orkat vara med oss, men vi är iaf hemma tillsammans. Imorgon är en ny dag och vi hoppas att alla får vara pigga då istället! Grattis till mig. Ett år äldre och ett år klokare! Ska fira ordentligt sen när smittspridningen lägger sig, både födelsedag och examen. Ibland behöver man skjuta upp saker.. men det är okej.

Kommentera inlägget här :