Inte som planerat

Så planen idag var att vi skulle träffa min syster med barn i lilla Uppsala lekparken, vilket vi gjorde.. Det började dugga strax efter 13 tiden så vi tänkte att vi kunde passa på och ta en lunch i hopp om att det skulle sluta.. Det blev dock bara värre och med världens skur så kände vi inte helt att vi ville gå tillbaka ut, barnen var inte klädda för det och inte vi heller.. Men de hann i alla fall leka ett tag, vi åkte hem till oss så fick se leka där en stund sen stannade Teo kvar för övernattning här och Tyra åkte med Felicia hem och skulle sova där.. Mysigt det där med att kunna byta barn ibland.. Även om jag är mitt uppe i en nattning som har hållit på i över en och en halv timme.. Skjut mig.. Det är nog ändå ser värsta med sommaren, ljuset, att det är ljust så himla sent. Det är inte konstigt att barn har svårt att somna. Men sjukt irriterande.. Jag vill ha chips och godis, så sjukt sugen men jag har inget hemma, snyft. 


Pokemonfantasterna! 

Extrabarn

Idag har vi varit i piratparken i flera timmar, självklart med picknick men inget avancerat, körsbär, bananer och vatten! Efter ett par timmar träffade Tyra en kompis som senare fick följa med oss hem. Eftersom att det var oplanerat så var huset knappast städat, hade tänkt att jag skulle hinna med att städa nu när det ska bli svalare ute och regn.. Men eftersom det var fint väder idag så hängde vi som sagt i lekparken istället!



Vi har behövt handla ett tag och inte gjort det än så barnens middag bestod av picknick i form av körsbär, jordgubbar och pizzabullar! De arbetande som höll på att fylla containern med sten och grejs fick ris och köttgryta till middag, hehe. Jag smet iväg och handlade med min mamma och Arwid på kvällen så nu kan vi klara av att leva ett tag till, behöver stödhandla potatis bara, men det tar vi tag i en annan dag. 


Avslutade kvällen med att koka rabarbersaft, flädersaft och någon form av rabarberkompott som jag ska använda till något bakverk vid senare tillfälle! 
Idag har varit en sån där stressfri dag som vara har flytt på, älskar sådana dagar! Imorgon lämnar vi återigen hemmaplan och hänger med kusinerna, mys! Ha're gött allesammans!

Taggar: #bradag, #familj, #hemmaplan, #kompisar, #köksfix, #lek, #lekpark, #renovering, #saftkokning, #sommarlov, #storhandla;

1 års kalas

Idag var vi och firade Ivar som snart fyller 1 år, lilla gosfisen! Man blir så himla bebissjuk när man träffar små barn, mina känns direkt så stora! Det var en mysig dag och barnen skötte sig som förväntat ganska bra, brukar göra susen att de får vara ute och leka! Det fanns ju gungställning, skog och fika liksom.. Kan inte bli bättre! En annan sak, det fanns skugga!!!! Det var så himla mysigt att bara hänga, prata lite, fika lite, mys!
Nya klänningen, så nöjd! Älskar gult! Inte ett jättefan av långklänningar dock för tycker inte min kroppsform passar, det sitter självklart bara i mitt huvud men har alltid känt lite så.. Tyckte i alla fall att denna var himla fin! 


Dom var så himla gulliga och fixade en fiskdamm för barnen för att min unge (Arwid) ville ha det, lite missnöjda barn av bristen på godis men det gick över väldigt fort och dom var väldigt nöjda över att fått ha fiskat! 
Tripp, trapp, trull.. Min familj ❤️
Födelsedagskillen 
Så himla duktig hon är, alltid lika imponerad över alla fruktkreationer hon fixar ihop! Jag har inte den kreativiteten alls.. 
Ganska skönt att komma hem och byta kläder också, som sagt inte min grej helt det där med långklänning.. Helt super dag blev det i alla fall. Hela helgen har bara varit sådär bra så man blir liksom lycklig! Fler sådana tack! 

Taggar: #bradag, #ettåring, #familj, #fika, #kalas, #mys, #sommar;