Egentid med gossen

Älskade lilla Arwid... Idag har vi varit in till stan, sålt av lite urvuxna barnkläder efter Lilly. Köpt kläder till alla barnen, och skor till Arwid.
Mot Uppsala!! 
Frostkläderna är till Lilly och dom ska hon få i julklapp, gäller att börja i tid, hehe. Arwid har valt massa själv, 2 par mjukisbyxor, 2 par jeans, 2 pad kallingar, 1 par tofflor, 5-pack strumpor.Tyra fick ett par mjukisbyxor och 2 par t-shirts. Lilly fick trosor och julklappskläder som jag nämnde tidigare. 
Vi fikade och gick omkring. 3 par skor rikare och förhoppningsvis klarar han hösten och eventuellt våren. 

Annars har dagen idag varit ganska tuff. Mycket bråk, hjärntrött mamma. Stressad och lättirriterad. Tyra sover borta hos kompis ikväll så det är ändå ganska mysigt med bara 2 små hemma. Men det har varit för mycket tjaffs idag. Behöver hinna förbereda mina studier men det är en omöjlighet i detta hushåll. Det är för många måsten. Måste städa. Måsyr planera mat. Måste tvätta. Måste diska. Måste måste måste. Jag är så trött. 
Avslutar kvällen med denna!! Behöver det. Hade behövt lite chips eller choklad också. Men man får väl ta det man har. Lite nötter och eventuellt lite oliver att ha som snacks funkar ju också. Popcorn kanske? Trött. Godnatt. 

Älskar dock att ha egentid med barnen, det är så himla värdefullt, ❤️ nu blir det att se ikapp på lite idol när barnen sover. Ha det gött! 




Kommentera inlägget här :