Skogsmys

Nu har det varit ett uppehåll på uppdateringarna här.. Livet har verkligen gått i ett de senaste 2 veckorna... För 2 veckor sen var det kompishäng var och varannan dag kombinerat med studier och träningar på olika håll, Arwids judo och fotboll, Tyras fotboll och gymnastik, och min pole 2 gånger i veckan. Jag har haft tenta och jobbat hela denna vecka. Så galet kul. Vi hann även med att vara barnfria förra helgen, guld! 
Nu är det dock helg och syrrans barn är här för att sova över. Vi har varit iväg till tipptoppen ett par timmar och grillade även hamburgare till middag där. Mysigt. Och vädret har varit underbart. Vill ut i skogen imorgon igen! 








Det har varit en bra dag och när vi började bli lite kalla så gick vi hem igen. Till barnens lycka var grannarna ute så dom kunde leka en stund innan ser blev godis och filmmys. Avslutar nu dagen med en alldeles för sen nattning. Men ibland så blir det så.. Hoppas på en bra dag imorgon med! Ska tydligen vara fint väder så med i alla fall så kommer passa på att vara ute.. 

Kommentera inlägget här :